locationmenutelephone
Zwangere vrouw

Er gebeurt van
alles in je lichaam
als je zwanger bent

2D bij 12-14 wk op eigen verzoek!

15 min / tarief 52,30 / geen film of foto’s mogelijk op usb!!

Deze echo is nieuw in 2017! Het is een echo op eigen verzoek maar wel met een andere opzet! Juist omdat met de huidige kennis en techniek al veel structuren zoals bijvoorbeeld de hersenen, het hart of nieren van het kind in deze periode nu beter beoordeeld kunnen worden. De nekplooi kan worden bekeken waarbij wij een marge van 3,5 mm zullen hanteren als maat voor doorverwijzing, indien gewenst. Deze echo is met name bedoeld voor diegene die geen combinatietest doen, maar wel graag een extra medische echo na de termijnecho wensen om mogelijk vroegtijdig afwijkende bevindingen op te sporen.

De echo wordt niet opgenomen op usb !!

2D tot 18 wk

15 min / tarief € 40,50/ incl filmpje en foto’s op usb

Deze echo kan al vroeg in de zwangerschap plaats vinden. We kunnen vanaf 7 weken het hartje zien kloppen. Hoe ouder de foetus des te meer kunnen we zien. Vanaf 9 weken -als de zwangerschap gunstig in beeld gebracht kan worden- het hoofdje, armen en benen. Vanaf 10 weken zien we al veel organen. Tot 9 weken zwangerschap kan het mogelijk zijn dat we de echo vaginaal zullen doen om beter zicht te krijgen in de baarmoeder. Dit gebeurt alleen als je dat zelf wilt. Het wordt beschouwd als een pijnloos onderzoek.

2D na 18 wk

30 min/ tarief € 52,30/ incl. filmpje en foto’s op usb

Deze echo is in zwart-wit met platte beelden zoals je gewend bent te zien bij de medische termijn echo of 20 weken echo. Je krijgt een uitgebreide uitleg bij de beelden.We meten het kind om te zien of het goed groeit. Desgewenst vertellen wij je het geslacht van het kindje. Zowel de plaatjes als het filmje van de echo worden opgeslagen op een usb die je gratis van ons meekrijgt.

2D na 28 wk, groeimeting

15 min / tarief € 39,50

Deze echo is in zwart-wit met platte beelden zoals je gewend bent te zien bij de medische termijn echo of 20 weken echo. De echo is puur bedoeld om het kind te meten. Bovendien kunnen we zien hoe het kindje ligt en of het goed groeit. Ook wordt de hoeveelheid vruchtwater gemeten en de placenta gelokaliseerd. Mocht het nog te zien zijn vertellen wij je desgewenst het geslacht van het kindje. Deze echo is bedoeld voor het geval je de kosten van een groei echo niet vergoed krijgt van de ziektekostenverzekering.

Omdat de baby in deze tijd al helemaal opgerold ligt lenen de beelden van een groeiecho zich niet meer om op een usb weggeschreven te worden.