locationmenutelephone
Zwangere vrouw

Er gebeurt van
alles in je lichaam
als je zwanger bent

De mooiste tijd voor het maken van een 3-4D echo is tussen de 24 en 28 weken. Ruimer lukt het vaak de techniek op een goede manier toe te passen tussen de 20 en 30 weken. Maar ook in het begin van de zwangerschap (11-14 weken) kan een 3-4D echo een ware belevenis zijn! Je ziet dan het -nog kleine- kindje van afstandje in de baarmoeder.

De 3D-4D echo is bijzonder omdat het als het ware een fotografische weergave van je kindje geeft. Bij een latere termijn zie je bijvoorbeeld bolle wangen of een wipneusje. Misschien zie je zelfs op wie hij of zij lijkt! 4D beelden zijn de bewegende beelden. Een schopje, een gaap of misschien wel een lachje.  De 2D techniek wordt in het onderzoek naast de 3-4D gebruikt om het kindje in een groter geheel te kunnen zien, te meten en gebruiken we om het hartje nog even te kunnen laten horen.

3-4 D plus ( niet meer van toepassing in 2018)

tarief ‚ā¨¬†103,30 ¬†( 1 uur¬†bezoek inclusief film en foto’s op een ¬†USB stick)

Voor deze echo trekken we ongeveer een uur uit. De pure scantijd zal lager liggen. We zijn namelijk altijd afhankelijk van goede medewerking van het kind, soms hebben we tijd nodig om je even te laten lopen of springen om goed zicht te krijgen van het kindje. Voor het verwerken van je beelden tot een mooi pakket hebben we ook enige tijd nodig. In ieder geval hebben we wel ruim de tijd om samen de baby uitvoerig te bekijken. We nemen de rust en tijd om al je vragen te beantwoorden. We checken nog een keer de groei. Als de positie van het kind goed ligt kunnen we veel plaatjes maken en deze krijg je mee op USB. Tijdens de echo laten we de recorder meelopen zodat je alle bewegende beelden inclusief het geluid later kunt terug zien op de gratis USB. De leukste foto’s worden groot uitgeprint. Er is altijd voldoende materiaal, zodat je ook wat uit kunt delen aan de familie. Je gaat dus naar huis met een USB met alle plaatjes en met de bewegende beelden; plaatjes afgedrukt in groot en klein formaat zowel in kleur als in zwart-wit. Je krijgt ook een afdruk mee met de groeimetingen van je kind.

3-4 D compact ( niet meer van toepassing )

¬Ĺ uur / tarief ‚ā¨ 65,35/ inclusief film en foto’s op usb.

Voor deze echo trekken we een half uur uit. De pure scantijd zal liggen rond de 20 minuten. Je krijgt een korte uitleg over de beelden. We meten het kindje en we proberen zoveel mogelijk mooie plaatjes te maken.  Desgewenst kijken wij naar het geslacht. De plaatjes en het filmpje worden opgeslagen op een USB die je gratis van ons meekrijgt. De leukste foto’s worden in groot formaat uitgeprint. Je ontvangt ook kleinere kleurbeelden en je krijgt zwart-wit echo foto’s mee.

3-4 D budget Niet meer van toepassing)

15 minuten¬†/ tarief ‚ā¨ 52,30/¬†inclusief film en foto’s op USB

Bij deze echo proberen we in een korte tijd zoveel mogelijk 3-4 d materiaal te maken. De plaatjes die we maken krijg je mee op usb. Gedurende de echo beluisteren we wel het hartje, maar doen we (gezien de beperkte tijd) geen metingen. Desgewenst kijken wij wel naar het geslacht. De echobeelden worden eveneens weggeschreven op usb.