locationmenutelephone
Zwangere vrouw

Er gebeurt van
alles in je lichaam
als je zwanger bent

Hoe leuk en spannend is het om het uiteindelijk te weten! Hoe gaat jullie gezin er uit zien? Is het een meisje of een jongen? Een zusje of een broertje?

Omdat wij het belangrijk vinden  je een betrouwbare uitslag te geven in de best mogelijke echo-condities maken we een onderscheid tussen geslachtsbepalingen voor de 18 weken en na de 18 weken. Vanaf 16 weken kan het geslacht van het kind echoscopisch te zien zijn, maar lang niet altijd. Het verschil tussen jongens en meisjes wordt vanaf 18 weken steeds duidelijker. Vanaf deze tijd kunnen we het eigenlijk altijd wel zeggen, maar het blijft lastig als de positie van de baby in de baarmoeder niet optimaal is.

Maakt u een echo voor het geslacht en is het helaas nog niet zichtbaar, dan komt u op onze kosten nog een keertje terug!

Geslachtsbepaling

vanaf 16 weken, voor 18 weken: 2D echo 15 min. / tarief  € 40,50 /  incl. filmpje en foto’s op usb

na 18 weken: 15 min. / tarief 28,50 incl. filmpje en foto’s op usb

Hoewel het al vanaf de conceptie bepaald is of je een jongetje of meisje bent, kunnen wij pas vanaf 16 weken beter onderscheid gaan zien tussen de beide seksen. Jongetjes en meisjes kunnen verraderlijk veel op elkaar lijken. Wij doen dan liever geen geslachtsbepalingen voor de 16 weken (de nubt theorie bij vroege termijn echo’s vinden wij onvoldoende betrouwbaar) en bij voorkeur na de 18 weken. Het vinden van het geslacht  is afhankelijk van hoe het kind zich presenteert in de baarmoeder. Kortom: het zicht moet goed zijn.