locationmenutelephone
Zwangere vrouw

Er gebeurt van
alles in je lichaam
als je zwanger bent

Homeopathie bij Wereldkind

Bij Wereldkind wordt naast de echo’s, ook homeopathische begeleiding aangeboden in en rondom de zwangerschap.

 

Willeke Bosscha is homeopathisch verloskundige en zij begeleidt vrouwen met allerlei kwalen in de zwangerschap, tijdens de bevalling en het kraambed.

Zij is hiermee gestart, omdat zij zag dat er veel klachten zijn in de zwangerschap die medisch gezien niet verholpen kunnen worden en ‘erbij horen’. Homeopathisch zijn deze kwalen echter vaak wel te verhelpen!

 

Homeopathie is een veilige manier om in de zwangerschap kwalen te verminderen of te verhelpen. Door verdunde natuurlijke middelen wordt het lichaam geprikkeld tot herstel. Deze middelen hebben geen bijwerkingen en zijn niet risicovol voor de ongeboren baby.

 

Je kunt denken aan tal val kwalen, zoals slapeloosheid, zwangerschapsmisselijkheid, maar ook zwangerschapsdiabetes of een hoge bloeddruk. Je kunt denken aan psychische klachten, zoals angst voor de baring of depressieve klachten. Wanneer de bevalling niet begint en een inleiding dreigt, kan homeopathie een uitkomst zijn, maar ook tijdens de bevalling kunnen er complicaties optreden waar homeopathie in kan helpen. Na de bevalling kan je denken aan darmkrampjes bij de baby of een dreigende borstontsteking bij moeder.

 

Voor meer informatie over homeopathie kunt u op www.zwanger-enhomeopathie.nl kijken, een mail sturen naar info@zwanger-enhomeopathie.nl of één van de echoscopisten naar meer informatie vragen.